Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utålmodig Yorke

Dwight Yorke takler ikke innbytterlivet i Manchester United like elegant som Ole Gunnar Solskjær. - Hva er hensikten med å bli værende hvis man ikke får spille? spør en frustrert Yorke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dwight Yorke har to kamper fra start og to innhopp denne sesongen. Nå går på motivasjonen løs for landslagsspilleren fra Trinidad og Tobago. Han signaliserer at han begynner å ønske seg vekk.

- Det er en situasjon enhver spiller ville måtte vurdere. Hvis du er en etablert spiller, og ikke spiller regelmessig, så må du vurdere alternativene, sier Yorke til The Mirror.

- Hvis du ikke får en sjanse, hva er da vitsen med å bli værende og kjempe, spise riktig mat og fortsatt ikke få spille?

Om det er kostholdet som er det fremste problemet for Yorke, er vel usikkert. Men at han er oppriktig skuffet over mulighetene til å vise seg fra denne sesongen, er ingenting å lure på.

- Det er ingen tvil om at jeg har jobbet ekstremt hardt og gjør det fortsatt, så ja, det har vært en bitter skuffelse.

Solskjær like blid

Samtidig sier Ole Gunnar nok en gang at han trives i Manchester United til tross for statusen som superinnbytter. Til avisa The Sun gjentar Solskjær sitt faste refreng:

- Det er riktig at jeg ønsker å spille fotball, men det viktige er at du griper sjansen når du får den.

I kveld får Solskjær sjansen fra start, om vi skal tro manager Ferguson uttalelser fra i går. Om Yorke slipper til, er en helt annen sak. Selv mener han at Fergusons nye system med en tilbaketrukket spiss burde tale til hans egen fordel:

- Ikke for å si noe stygt om Andy Cole, men han er en spiller med samme stil som Ruud (van Nistelrooy), som liker å spille helt framme foran mål. Ole (Solskjær) er samme type, sier Yorke.

- Tar imot med begge hender

Selv mener han at han er mer typen til å forbinde midtbane og spiss, slik han ofte gjorde da han og Cole var et suksessrikt spisspar.

- Men det hjelper ikke å si det og så ikke bli gitt en mulighet. Men forhåpentligvis får jeg min sjanse, og da vil jeg ta imot med begge hender, sier Yorke og avslører et ørlite håp.

I kveld spiller et reservepreget Manchester United en Champions League-kamp. Dagbladet.no følger kveldens kamper direkte fra klokka 20.45.

HAPPY TOGETHER: To United-spisser som takler benkelivet forskjellig. Men her er både Dwight Yorke og Ole Gunnar Soskjær like glade etter at førstnevnte scoret mot West Ham 1. januar i år.
Hele Norges coronakart