Kjetil Knutsen

Utbrudd: - Jeg ble forbanna

Kjetil Knutsen ble irettesatt av dommeren etter at han mistet besinnelsen. Nå forklarer Glimt-sjefen frustrasjonen.

KONFRONTASJON: Bodø/Glimt trener Kjetil Knutsen får gult kort av dommer Tore Hansen etter et utbrudd på sidelinja. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
KONFRONTASJON: Bodø/Glimt trener Kjetil Knutsen får gult kort av dommer Tore Hansen etter et utbrudd på sidelinja. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
  • Vålerenga - Bodø/Glimt 1-3

INTILITY ARENA (Dagbladet): Bodø/Glimt ledet 3-0 og hadde full kontroll borte mot Bodø/Glimt da trener Kjetil Knutsen plutselig ble illsint ute på sidelinja.

Dommer Tore Hansen jogget ut til Knutsen og viste han det gule kortet, og Knutsen roet seg omsider ned. Etter seieren forklarer han til Dagbladet hva som skjedde, han innrømmet at det kokte litt i topplokket på det aktuelle tidspunktet.

- Jeg ble forbanna på at vi ikke fullførte kampen ordentlig. Så reagerte jeg på et billig frispark. Det var mer frustrasjon over eget lag enn dommeren, for dommeren var bra i dag. Det var ikke meningen. Jeg hadde flaska i hånda, den ble tømt for vann og jeg mistet den. Det var ikke så mye, men han tok det bra, jeg tok det bra. Det var et veldig fortjent gult kort, tror jeg, svarer Knutsen.

Advarer

Han sier at han var fornøyd med mye av det laget hans gjorde i 3-1-seieren over Vålerenga. Men mener at de siste 20 minuttene er en advarsel til Glimt.

- Vi klarer ikke å holde konsentrasjonen oppe, det er unødvendig. Vi må erkjenne og lære at om vi gjør dette i kamper som står og vipper, så vil vi bli straffa. Dette er en advarsel, sier Knutsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer