Utbuet Beckham åpnet med seier i MLS

Galaxy slo Seattle borte.

I FOKUS: Seattle-supporterne buet hver gang David Beckham var i nærheten av ballen i kampen mellom Sounders og Galaxy.Foto: SCANPIX/AP
I FOKUS: Seattle-supporterne buet hver gang David Beckham var i nærheten av ballen i kampen mellom Sounders og Galaxy.Foto: SCANPIX/APVis mer

David Beckhams Los Angeles Galaxy åpnet med seier i den amerikanske fotballserien tirsdag. Seattle ble slått 1-0 på bortebane.

Det var brasilianeren Juninho som ble matchvinner 58 minutter ut i kampen. Han scoret med et skudd fra vel 20 meter. Dermed fikk Galaxy en flott start på årets sesong i Major League Soccer (MLS) - i en sesong som ser ut til å bli Beckhams siste i klubben.

Den tidligere engelske landslagskapteinen har en kontrakt som går ut etter denne sesongen, og målet hans er å hjelpe Galaxy til å vinne MLS, slik at han kan plusse på en ny tittel til de seks mesterskapstitlene han har i engelsk eliteserie, og den ene han har med Real Madrid i Spania.

Seattle-tilhengerne buet og pep hver gang Beckham hadde ballen. Han spilte hele kampen og pådro seg et gult kort på overtid i annen omgang etter en hard takling.

Vel 36.000 tilskuere så kampen i regnværet i Seattle tirsdag kveld.

(NTB)