Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ute av kontroll

Kona til Rio Ferdinand avslører at hun sliter med flere avhengigheter.

SNAKKER UT: Kona til Rio Ferdinand, Kate Wright, er åpen om sine problemer. Foto: David Fisher / BAFTA / REX / NTB Scanpix
SNAKKER UT: Kona til Rio Ferdinand, Kate Wright, er åpen om sine problemer. Foto: David Fisher / BAFTA / REX / NTB Scanpix Vis mer

Rio Ferdinand og hans kone Kate Wright har vært åpne i media om sine problemer de siste åra.

Den tidligere United-stjerna har blant annet snakket ut om det tragiske dødsfallet til hans tidligere kone Rebecca Ellison, som mistet livet av kreft - bare 34 år gammel.

Også hans nåværende kone har vært åpen om hvordan det har vært å takle det hele. For kort tid siden sa hun at hun gråt hver dag i ett år.

- Det var en ekstremt vanskelig tid, for hans mor Janice gikk bort etter kreft, bare to år etter at de mistet Rebecca. Hjertet mitt brast på grunn av dem. Alt jeg ville var å prøve å fikse ham, gjøre barna glade og være så støttende som jeg kunne. Jeg ga opp jobben og prøvde å gjøre alt riktig, sa Wright.

TRENINGSPROGRAM: Den tidligere Manchester United-stjerna Pratrice Eva vekker nå oppsikt med sin nye karrierevei. Video: @patrice.evra Vis mer

I januar annonserte Ferdinand at det var en dokumentarfilm på gang med hans familie, som skal hete «Rio and Kate: Becoming a stepfamily».

View this post on Instagram

Why’s she on my chair though?!🙄❤️

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

Og i et nylig intervju med OK Magazine sier Wright at hun sliter med at hun blir avhengig av «alt». Det har ført til at hun blant annet ikke veier seg.

- Jeg blir avhengig av alt. Det var ute av kontroll på et tidspunkt. Jeg følte at hvis jeg ikke kom meg av gårde til trening, så ville det bli en dårlig dag. Nå kan jeg styre det mye bedre, sier hun.

Men det er ikke bare treningen som kan ta overhånd. Hun sier at det gjelder alt mulig i livet.

- Jeg har en personlighet, der jeg bare blir avhengig. For eksempel hvis jeg spiser egg, så spiser jeg det hver dag i fire måneder, og så spiser jeg det ikke igjen, sier Wright.

Dokumentarfilmen med familien Ferdinand hadde premiere 10. februar i år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!