Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ute med hjernerystelse - mister møtet med gamleklubben

Manchester Citys John Stones får ikke mulighet til å møte sin tidligere klubb når laget møter Everton borte lørdag. Midtstopperen er ute med en hjernerystelse.

HJERNERYSTELSE: John Stones fikk en hjernerystelse i landslagskampen mot Italia. Foto: JASONPIX/REX/Shutterstock
HJERNERYSTELSE: John Stones fikk en hjernerystelse i landslagskampen mot Italia. Foto: JASONPIX/REX/Shutterstock Vis mer

Det bekreftet Pep Guardiola fredag.

Stones pådro seg hjernerystelsen i Englands landskamp mot Italia. Diagnosen viser at han ikke er i stand til å møte klubben han selv spilte i fra 2013 til 2016.

Spissen Sergio Aguero har også vært ute med skade, men han kan komme til å bli involvert allerede lørdag.

- Han er mye bedre, men vi må se i morgen om han blir involvert, sa Guardiola om mulighetene for å bruke den argentinske spissen mot Everton.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling