<strong>UAKTUELL:</strong> Martin Ødegaard spiller ikke treningskampen mot Getafe i dag. Foto: NTB scanpix
UAKTUELL: Martin Ødegaard spiller ikke treningskampen mot Getafe i dag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ute mot Getafe

Ingen Martin Ødegaard i den første og eneste treningskampen for Real Madrid før seriestarten.

Publisert
Sist oppdatert
  • Real Madrid - Getafe, klokka 12.00

Real Madrid spiller i dag treningskamp mot Getafe. Lagene barker sammen på Alfredo Di Stéfano klokka 12.00, men det blir uten Martin Ødegaard (21) i troppen.

Det melder spanske aviser, deriblant Marca og AS.

Dermed tyder alt på at kneet og sykdom fortsatt er et problem for Ødegaard, selv om han i går ble meldt å være i bedring.

Nordmannen har slitt med jumpers knee siden i vår.

<strong>PÅ FØRSTESIDA:</strong> Kampen mot Getafe får stor oppmerksomhet i Spania i dag. - Første og siste treningskamp, skriver Marca.
PÅ FØRSTESIDA: Kampen mot Getafe får stor oppmerksomhet i Spania i dag. - Første og siste treningskamp, skriver Marca. Vis mer

Begge de to spanske storavisene gjør et poeng av at Ødegaard ikke spiller kampen på Alfredo Di Stéfano, banen som ligger inne på treningsanlegget Valdebebas, rett ved Barajas-flyplassen i Madrid.

- Ødegaards fravær etterlater Zinédine Zidane uten nye ansikter bare fem dager før seriestarten mot Real Sociedad, skriver Marca på førstesida av papiravisa tirsdag.

Men Ødegaard er ikke den eneste som ikke er aktuell for Real Madrid. Heller ikke Gareth Bale, Luka Jovic, Isco, Lucas Vázquez, Marco Asensio eller Mariano er med i troppen.

- Zidane vil ikke tvinge spillere som har vært plaget av diverse fysiske problemer til å være med. Ødegaard var i treningsstudioet under gårsdagens økt, rapporterer AS.

På grunn av coronaviruset, og økonomiske utfordringer, har ikke Real Madrid gjort noen store kjøp i sommer. Ødegaard regnes derfor som den mest spennende nykommeren. Han er hentet tilbake fra lån i Real Sociedad.

ØDEGAARD: Den spanske ligaen starter denne helga, og vi tar for oss noen av Martin Ødegaards høydepunkter fra forrige sesong. Hva kan vi forvente av Ødegaard i Real Madrid? Video: Rødt Kort / Strive Vis mer

Thomas Ødegaard, onkelen som er med i støtteapparatet til det norske landslaget, uttalte til NTB i går at det går riktig vei.

- Martin er i fin framgang. Kneet responderer bra, og det er positiv utvikling, sa han.

Men:

- Han har vært uheldig og vært litt småsyk de siste par dagene. Han er testet mange ganger og er coronafri.

TILBAKE: Real Sociedad bekrefter at Martin Ødegaards tid i klubben er et ferdigskrevet kapittel. I en video takker han klubben. Video: Real Sociedad / Strive Vis mer

Her er troppen mot Getafe:

Keepere: Thibaut Courtois, Andriy Lunin, Diego Altube.

Forsvar: Dani Carvajal, Eder Militao, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Nacho Fernandez, Raphaël Varane, Marcelo, Álvaro Odriozola, Miguel Gutierrez, Javi Hernandez,

Midtbane: Toni Kroos, Luka Modric, Casemiro, Fede Valverde, Marvin Park, Antonio Blanco, Sergio Arribas, Carlos Dotor.

Angrep: Borja Mayoral, Karim Benzema, Vinicius Junior, Rodrygo Goes, Juan Latasa.

<strong>EKSPERT PÅ SPANSK FOTBALL:</strong> Petter Veland. Foto: MTG Sport
EKSPERT PÅ SPANSK FOTBALL: Petter Veland. Foto: MTG Sport Vis mer

Laget som møter Real Sociedad søndag kveld blir trolig offentliggjort lørdag.

- Det har vært mye hemmelighold og lite skriverier, sier Viasports Petter Veland om sesongoppkjøringen til Ødegaard.

- Det eneste hintet du får, er rapportene fra mediene som danner seg inntrykk basert på de første 15 minuttene av ei trening. Han har vært med for fullt på noen økter, mens andre dager har han trent styrke. Inntrykket er at han ikke er hundre prosent restituert, og at han neppe er høyaktuell for å spille fra start i serieåpningen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer