Ute resten av året

Manchester City-manager Pep Guardiola anslår at de regjerende Premier League-mesterne må klare seg uten forsvarer Aymeric Laporte til godt inn i 2020.

IKKE TILBAKE FØR I 2020: Aymeric Laporte. Foto: NTB Scanpix
IKKE TILBAKE FØR I 2020: Aymeric Laporte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Laporte gjennomgikk nylig en operasjon i kneet etter å ha skadet seg i ligakampen mot Brighton. Manchester City har tidligere bekreftet at inngrepet var vellykket, men har ikke kastet lys over hvor lenge franskmannen er ute.

Fredag besvarte imidlertid manager Guardiola det spørsmålet da han møtte pressen foran helgens ligamøte med Norwich.

– Ikke lenge, fem måneder, seks måneder, neste år. Januar eller februar, sa spanjolen om varigheten på Laportes skadeavbrekk.

25-åringens fravær kan gi Guardiola hodebry. Midtstopperplassen ikke er den posisjonen City har størst bredde etter at det ikke ble hentet inn noen erstatter for Vincent Kompany i løpet av overgangsvinduet.

I tillegg har John Stones slitt med skade i sesonginnledningen. Han er imidlertid på vei tilbake, og kan bli å se allerede mot Norwich.

Laporte så fram til å få sin landslagsdebut for Frankrike. City-spilleren var tatt ut i troppen som nylig møtte Albania i EM-kvalifiseringen, men måtte melde forfall.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer