Marcus Kleveland

Utelatt: - Veldig rart

Marcus Kleveland (22) leverte et forrykende 2021. Likevel var ikke navnet hans å finne blant de nominerte til Idrettsgallaen.

IKKE NOMINERT: Marcus Kleveland var ikke nominert til noen priser ved årets Idrettsgalla. Foto: Frode Sandbech / Red Bull / NTB.
IKKE NOMINERT: Marcus Kleveland var ikke nominert til noen priser ved årets Idrettsgalla. Foto: Frode Sandbech / Red Bull / NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Få norske idrettsutøvere kan vise til et like sterkt år som Marcus Kleveland (22). Snowboarderen håvet inn medaljer og seirer i året som var.

Han kan blant annet vise til både VM-gull og bronse og flere verdenscupseirer. Seieren i verdenscupavslutningen i Silvaplana i mars gjorde at han kunne krone det hele med sammenlagtseier i tillegg.

Flere X Games-medaljer har det også blitt på Kleveland i kalenderåret 2021.

Under årets Idrettsgalla var det likevel ikke plass til gudbrandsdølen.

- Veldig rart

Sportssjef i Brettforbundet, Per Iver Grimsrud, mener Kleveland blir snytt for en nominasjon.

- Jeg mener at med de prestasjonene og resultatene han leverte i forsesongen så burde han vært på lista med alle andre, sier han til Dagbladet og fortsetter:

- Jeg synes det er veldig rart at Marcus ikke er der.

Han stiller seg spørrende til hva som må til, og trekker frem Klevelands prestasjoner.

- Jeg lurer litt på hvor mye må han vinne? Han er verdensmester, tatt to medaljer i VM og i tillegg vinner han verdenscupen sammenlagt. Jeg synes det taler for seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer