Daniel Wass skjeller ut Åge Hareide og DBU

Utelatt spiller med knallhard kritikk mot Hareide

Daniel Wass mener Åge Hareide og det danske fotballforbundet har skylden for at han ble vraket til VM-troppen.

IRRITERT: Daniel Wass er lei av å bli beskyldt for å være illojal og legger skylden på det danske fotballforbundet for at han ikke er med i Danmarks VM-tropp. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA /NTB scanpix
IRRITERT: Daniel Wass er lei av å bli beskyldt for å være illojal og legger skylden på det danske fotballforbundet for at han ikke er med i Danmarks VM-tropp. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA /NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åge Hareide valgte å droppe Celta Vigos Daniel Wass fra den danske troppen. Det har vakt oppsikt i Danmark.

Det har lenge vært uenighet mellom spilleren og forbundet etter at Wass meldte avbud fra landskampene mot Polen og Montenegro i oktober 2016, angivelig på grunn av en skade, men spilte så en kamp mot Barcelona kun fire dager etter avbudet og før landskampoppholdet.

Nå har midtbanespilleren tatt bladet fra munnen og til avisa BT kommer Wass med sterk kritikk av den norske landslagstreneren og det danske fotballforbundet DBU. I et langt og åpenhjertig intervju forteller Wass om hvordan DBU ifølge ham har vridd om på sakens natur.

- Jeg føler at mitt fravær den gangen stadig holdes mot meg, det er den jeg kritiseres for, men det er ikke jeg som har gjort den største feilen. Det er DBU. Jeg stod ikke over kampen på grunn av skade. Jeg meldte avbud på grunn av personlige årsaker. Det fortalte jeg til Åge fire dager før kampen mot Barcelona, og det ble akseptert av Åge, som hadde forståelse for det, sier Wass.

Wass mener Hareide og fotballforbundet har forkludret beskjeden og bevisst stemplet dansken med fortid i Fredrikstad som illojal overfor landslaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer