Kylian Mbappé:

- Uteligger

Den franske superstjerna Kylian Mbappé (22) bekrefter at han var forbanna på PSG-kollega Neymar.

TURBULENT: Kylian Mbappé og Neymar har sine oppturer og nedturer sammen. Foto: AFP
TURBULENT: Kylian Mbappé og Neymar har sine oppturer og nedturer sammen. Foto: AFP Vis mer
Publisert

Med to av de aller største stjernene i fotballverden i en og samme klubb, er det kanskje ikke så rart at det av og til oppstår gnisninger.

I 2017 oppsto det en konflikt mellom daværende PSG-spiller Edinson Cavani og Neymar. Den gangen skal krangelen ha handlet om hvem av de to som skulle være straffeskytter i den franske hovedstaden.

Og det kan virke som den brasilianske superstjerna til tider er krevende å omgås. For i et større intervju med L'Équipe, åpnet Kylian Mbappé opp om forholdet mellom de to, og dro fram en konflikt som gjorde franskmannen rasende.

Bekreftet utsagn

- Den idioten spiller ikke ballen til meg, ble det hevdet at Mbappé skal ha sagt etter å ha blitt byttet ut mot Montpellier, tidligere i år.

I intervjuet med den franske avisa, bekrefter det franske esset at det var nettopp det han sa om sin PSG-kollega.

Bemerkelsen kom etter at Mbappé skal ha følt seg oversett da Neymar ikke spilte til han under en stor målsjanse i samme kamp.

Ifølge L'Équipe, skal franskmannen også kaldt Neymar en «tramp», som kan oversettes til «uteligger».

Mbappé nedtoner derimot konflikten.

- Slike ting skjer hele tiden i fotball. Vi har allerede utvekslet en hel del slike ord tidligere. Det vil fortsette, fordi vi ønsker å vinne. Bare vi ikke begynner å bære nag til hverandre.

Mbappé forteller videre at han strakt tok tak i Neymar etter uttalelsen, så de kunne snakke seg igjennom det og løse problemet.

Ville forlate Paris

Det har lenge vært spekulasjoner på om Mbappé ønsket seg vekk fra PSG, og tidligere denne uka bekreftet 22-åringen at han ønsket å finne seg en ny arbeidsgiver.

Det kom fram i et intervju gjort med franske RMC Sport, som ble publisert tirsdag.

ØNSKET OVERGANG: Kylian Mbappé bekreftet at han ønsket seg vekk. Foto: Shutterstock editorial
ØNSKET OVERGANG: Kylian Mbappé bekreftet at han ønsket seg vekk. Foto: Shutterstock editorial Vis mer

- Jeg ønsket å dra. Jeg ville ikke forlenge kontrakten min, og ønsket at klubben skulle få en overgangssum for meg, sa han til den franske avisa og fortsatte:

- Det er en klubb som har gitt meg mye. Jeg har trivdes i mine fire år her.

22-åringen har lenge vært linket til den spanske storklubben Real Madrid, og det ble rapportert at spanjolene la inn flere bud i sommer som ble avslått av PSG.

Stjerna har bare ett år igjen av kontrakten, og er fra januar fri til å forhandle fram en før-kontrakt med andre lag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer