Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Utelukkende positivt

Tornekrattet storfornøyd med ansettelsen av Solskjær.

RØRT: En rørt Ole Gunnar Solskjær under pressekonferansen der han ble presentert som ny manager i Molde fotball-klubb. Foto: Heiko Junge / Scanpix
RØRT: En rørt Ole Gunnar Solskjær under pressekonferansen der han ble presentert som ny manager i Molde fotball-klubb. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tornekrattet jubler over ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær som ny hovedtrener i Molde.

- Det var jo en formidabel, utelukkende positiv pressekonferanse. Han la jo lista for hva han setter pris på i klubben og det han ønsker å forbedre medklubben, sier leder av Molde-supporterne, Eva Brit Mauseth, til Dagbladet like etter pressekonferansen.

- Han så et stort potensiale både i klubben og laget han har til disposisjon. Det var veldig positivt å høre, sier hun.

Etter en elendig sesongstart fikk populære Kjell Jonevret sparken som hovedtrener. Uwe Rösler tok over og gikk ubeseiret gjennom de siste åtte kampene i Tippeligaen.

- Når vi avsluttet sesongen slik vi gjorde, åtte kamper uten tap, tror jeg og håper jeg det kan være en pekepinn på neste år, sier Mauseth.

På pressekonferansen sa Solskjær at presset fra andre ikke var like stort som det han har lagt på seg selv. Og Tornekrattet lover å være tålmodige med den ferske Molde-treneren.

- Vi har vist det før her i Molde at vi er tålmodige, sier Mauseth som snakket med Solskjær før pressekonferansen.

- Det var et møte før pressekonferansen hvor vi snakket sammen. Det var veldig hyggelig, og Ole Gunnar sa til meg at supporterne skal tas vare på. Før Kjell Jonevret ble ikke Tornekrattet tatt veldig godt vare på, men Jonevret tok tak i det noe Ole Gunnar har lagt merke til og vil videreføre.

GLAD: Eva Britt Mauseth er veldig fornøyd med ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær. Her fra pressekonferansen da Kjell Jonevret fikk sparken. Foto: Erik Hattrem
GLAD: Eva Britt Mauseth er veldig fornøyd med ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær. Her fra pressekonferansen da Kjell Jonevret fikk sparken. Foto: Erik Hattrem Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!