<strong>SUPERBRØDRE:</strong> Hverken Henrik eller Filip Ingebrigtsen har vurdert å boikotte årets store friidrettsbegivenhet. De tre brødrene blir etter alt å dømme å se på startstreken i Doha. Foto: NTB scanpix
SUPERBRØDRE: Hverken Henrik eller Filip Ingebrigtsen har vurdert å boikotte årets store friidrettsbegivenhet. De tre brødrene blir etter alt å dømme å se på startstreken i Doha. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ingebrigtsen-brødrene om Qatar

Utelukker boikott: - Kan ikke blande idrett og politikk

Henrik Ingebrigtsen trekker linjer til antikken på spørsmål om hvorfor det ikke er aktuelt å boikotte VM i Qatar. Filip Ingebrigtsen er av samme oppfatning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I månedsskiftet september/oktober samles friidrettseliten i Doha, Qatar. Byen vant kampen om å arrangere mot Barcelona, Spania og Eugene, USA, og i løpet av ti dager skal det deles ut et drøss medaljer, heder og ære til verdens beste friidrettsutøvere.

Siden mesterskapet ble tildelt nasjonen, har det blitt ytret mye kritikk mot valget av lokasjon. Qatar har tidligere, og blir fortsatt, kritisert for hvordan de skaffet seg fotball-VM, og forholdene arbeiderne som bygger stadionene blir utsatt for.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer