NY HANSKER: Therese Johaug har laget sine egne hansker. Nå vil hun kle opp skilandslaget i undertøy fra sin egen kleskolleksjon. Skiforbundets nye samarbeidspartner Active Brands og Bjørn Dæhlie utelukker ikke et samarbeid. Foto: Tormod Brenna
NY HANSKER: Therese Johaug har laget sine egne hansker. Nå vil hun kle opp skilandslaget i undertøy fra sin egen kleskolleksjon. Skiforbundets nye samarbeidspartner Active Brands og Bjørn Dæhlie utelukker ikke et samarbeid. Foto: Tormod BrennaVis mer

Utelukker ikke et samarbeid om undertøy fra Therese Johaug

Bjørn Dæhlie skal levere klær til langrennslandslaget, men også Therese Johaug og Petter Northug kan få muligheten.

(Dagbladet): Det ble i dag klart at det er Active Brands med merkevaren Bjørn Dæhlie som blir ny samarbeidspartner med Skiforbundet, og som skal levere klær til det norske skilandslaget.

Etter det Dagbladet erfarer skal avtalen ha en verdi på over 20 millioner kroner i året, inkludert utstyr.

Både Petter Northug og Therese Johaug sysler med egne kleskolleksjoner, og skal begge ha være interessert i et samarbeid med en ny leverandør for at deres egne merkevarer kan bli en del av landslagets kolleksjon.

Lansert kolleksjon Northug satser på kompresjonsundertøy, mens Therese Johaug allerede har lansert en hanskekolleksjon. Hun er også interessert i å lansere sokker og undertøy, og skal også  ha kommet med et selvstendig bud mot landslaget i håp om å kunne være offisiell leverandør av sokker og undertøy.

Avtalen Skiforbundet skrev under i dag med Bjørn Dæhlie omfatter også sokker og undertøy, men det utelukker ikke at både Johaug og Northug kan få muligheten.

- Det er ikke noe vi har snakket om, det som ligger der nå er en eksklusiv avtale for oss som leverandør innenfor gitte kategorier. Det omfatter også sokker og undertøy, sier Dag Teigland, styreleder i Active Brands til Dagbladet

- Men det er muligheter, vi er åpne for dialog, selv om det er Bjørn Dæhlie som er hovedmerkevaren mot langrenn nå.

Utelukker ingenting Daglig leder i Bj sport, Espen Bjervig utelukker heller ikke et samarbeid.

- Alle er hjertelig velkommen til å ta kontakt, vi snakker med alle. Vi utelukker ingenting, og teoretisk sett er det mulig at både Northug og Johaug kan inngå et samarbeid.