Utelukker ikke et samarbeid om undertøy fra Therese Johaug

Bjørn Dæhlie skal levere klær til langrennslandslaget, men også Therese Johaug og Petter Northug kan få muligheten.

NY HANSKER: Therese Johaug har laget sine egne hansker. Nå vil hun kle opp skilandslaget i undertøy fra sin egen kleskolleksjon. Skiforbundets nye samarbeidspartner Active Brands og Bjørn Dæhlie utelukker ikke et samarbeid. Foto: Tormod Brenna
NY HANSKER: Therese Johaug har laget sine egne hansker. Nå vil hun kle opp skilandslaget i undertøy fra sin egen kleskolleksjon. Skiforbundets nye samarbeidspartner Active Brands og Bjørn Dæhlie utelukker ikke et samarbeid. Foto: Tormod Brenna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble i dag klart at det er Active Brands med merkevaren Bjørn Dæhlie som blir ny samarbeidspartner med Skiforbundet, og som skal levere klær til det norske skilandslaget.

Etter det Dagbladet erfarer skal avtalen ha en verdi på over 20 millioner kroner i året, inkludert utstyr.

Både Petter Northug og Therese Johaug sysler med egne kleskolleksjoner, og skal begge ha være interessert i et samarbeid med en ny leverandør for at deres egne merkevarer kan bli en del av landslagets kolleksjon.

Lansert kolleksjon Northug satser på kompresjonsundertøy, mens Therese Johaug allerede har lansert en hanskekolleksjon. Hun er også interessert i å lansere sokker og undertøy, og skal også  ha kommet med et selvstendig bud mot landslaget i håp om å kunne være offisiell leverandør av sokker og undertøy.

Avtalen Skiforbundet skrev under i dag med Bjørn Dæhlie omfatter også sokker og undertøy, men det utelukker ikke at både Johaug og Northug kan få muligheten.

- Det er ikke noe vi har snakket om, det som ligger der nå er en eksklusiv avtale for oss som leverandør innenfor gitte kategorier. Det omfatter også sokker og undertøy, sier Dag Teigland, styreleder i Active Brands til Dagbladet

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer