Utelukker ikke Tippeliga-retur

Marcus Pedersen kobles til dansk klubb.

 SPILLETID:  Marcus Pedersen kommer ikke til å bli satset på i Vitesse. 24-åringen er på klubbjakt, og utelukker ikke en retur til Norge. Foto: Vitesse
SPILLETID: Marcus Pedersen kommer ikke til å bli satset på i Vitesse. 24-åringen er på klubbjakt, og utelukker ikke en retur til Norge. Foto: VitesseVis mer

(Dagbladet): Marcus Pedersen har fått klar beskjed av Vitesse-ledelsen om at han ikke kommer til å bli satset på.

24-åringen var i fjor utlånt til Championship-klubben Barnsley. Etter utlånet har han returnert til Nederland, hvor han har vært med på oppkjøringa til Æresdivisjon-klubben.

Etter treningsleiren fikk han beskjeden: Du kommer ikke til å bli satset på.

Foreløpig har det ikke skjedd noe rundt hamarguttens situasjon.

Venter - Det pleier ofte å skje ting mot slutten av overgangsvinduet. Jeg vet bare at det jobbes i kulissene, sier Marcus Pedersen til Dagbladet.

Overgangsvunduet stenger natt til 2. september.

Pedersen har tidligere vært klar på at han ikke ønsker seg tilbake til Tippeligaen. Nå har den fløyta fått en annen lyd.

- Jeg er åpen for alt.

- Også en retur til Tippeligaen?

- Nå må jeg bare velge riktig. Det kan godt bety at jeg må ta et skritt tilbake for å få fart på karrieren, sier Pedersen.

I helgen spilte Vitesse treningskamp mot Bolton. Pedersen ble sittende på benken gjennom hele oppgjøret.

Tre utlån Siden han ble solgt til Vitesse sommeren 2010, har han blitt utlånt tre ganger (Vålerenga, OB og Barnsley). Kontrakten med Vitesse ble forlenget til ut 14/15-sesongen før han gikk på utlån til Barnsley.

Den danske fotballsiden Bold skrev i går at Esbjerg ikke er langt unna å signere Marcus Pedersen. Det avkrefter Pedersens agent Jack Karadas.

- Det stemmer ikke. Ellers kan jeg ikke si noe annet enn at det foregår en prosess rundt Marcus, forteller Karadas til Dagbladet.

Pedersen debuterte i Tippeligaen for HamKam mot Rosenborg med scoring i 2008. Året etter scoret han ti mål for Strømsgodset i Tippeligaen.

Før han dro til Vitesse i 2010, rakk han å notere seg for sju seriemål for drammenserne.