Utelukker ikke Tippeligaen

Lars Iver Strand kan bli i Norge.

(Dagbladet.no): For Lars Iver Strand kan kampen mot Stabæk ha vært siste kveld med «Gutan» på bortetur i Tippeligaen. Landslagsspilleren har tydelig signalisert at det ikke blir noen kontraktsforlengelse med Tromsø i denne omgang.

Nå søker han nye utfordringer og utelukker ikke at de kan finnes et annet sted i Norge.

- Vi får se hva slags tilbud som dukker opp. Enkelte norske klubber kan også være en mulighet, sier Strand til Dagbladet.no etter kampslutt på Nadderud.

- Snakker vi da om klubber som Viking og Lillestrøm som navnet ditt er blitt koblet med tidligere i høst?

- Det kan være aktuelt, medgir Strand som heller ikke legger skjul på at en profftilværelse utenlands frister en ung landslagsspiller.

Tromsø-trener Steinar Nilsen er på det rene med at han sannsynligvis må planlegge neste sesong uten angriperen fra Lakselv.

Treneren sier at han har flere navn på blokka, både for å erstatte Strand, men også å forsterke TIL-stallen. For å kunne delvis realisere planene er Nilsen klar på at ressurser må tilføres en ikke alt for bugnende bankkonto i Tromsø Idrettslags navn.

- Vi trenger én ting; N-O-K, staver Nilsen frem før han legger til:

VIL UTENLANDS: Men Lars Iver Strand utelukker heller ikke å fortsette karrieren i en annen norsk klubb etter at han har takket nei til ny TIL-kontrakt. Foto: Lise Åserud, Scanpix
VIL UTENLANDS: Men Lars Iver Strand utelukker heller ikke å fortsette karrieren i en annen norsk klubb etter at han har takket nei til ny TIL-kontrakt. Foto: Lise Åserud, Scanpix Vis mer

- Ihvertfall mer penger til disposisjon en det vi har hatt til rådighet i år.