- Uten å vise mangel på respekt overfor andre, men Cristiano er den beste spilleren jeg har trent

Klar tale fra Ancelotti.

HAR FUNNET TONEN: Trener Carlo Ancelotti og Cristiano Ronaldo samarbeider godt i Real Madrid. Foto: REUTERS / Stoyan Nenov / NTB Scanpix
HAR FUNNET TONEN: Trener Carlo Ancelotti og Cristiano Ronaldo samarbeider godt i Real Madrid. Foto: REUTERS / Stoyan Nenov / NTB ScanpixVis mer

Carlo Ancelotti har opplevd mye i sin trenerkarriere. En bedre spiller enn Cristiano Ronaldo har han imidlertid aldri hatt ansvaret for.

Ronaldo har skutt ut av startblokkene denne sesongen og står med 13 mål på ni kamper så langt. Ikke rart sjefen selv er en smule imponert over mannen som i fjor fikk Gullballen som verdens beste fotballspiller.

- Uten å vise mangel på respekt overfor andre, men Cristiano er den beste spilleren jeg har trent, sier Ancelotti foran onsdagens mesterligamøte med det bulgarske mesterlaget Ludogorets.

- Han jobber skjorta av seg og er en leder. Selv om han ikke snakker så mye, går han foran som et eksempel, tilføyer italieneren.

- Har startet strålende Like forrykende har ikke sesongstarten til Gareth Bale vært, men waliseren står likevel bokført med fem mål så langt. Ancelotti antyder at den tidligere Tottenham-spilleren ikke er i sin ypperste form, men mener likevel Bale leverer mer enn godt nok.

- Det er tidspunkter i en kamp der du ikke er hundre prosent, men han har startet sesongen strålende akkurat som lagkameratene, sier Real-treneren - og tilføyer:

- Han jobber hardt, scorer mål og jeg har ingenting å klage på. Han vet godt hva han må gjøre, og jeg er fornøyd med det han leverer.

Storseier Real Madrid åpnet høstens mesterligaspill med 5-1-seier over Basel. Det sendte det spanske mesterlaget rett til topps i gruppe B. Ancelotti advarer imidlertid mot å ta lett på oppgaven mot Ludogorets.

Bulgarerne tapte ikke mer enn 2-1 mot Liverpool i sin åpningskamp.

- Det er ingen enkle kamper i denne turneringen. Vi vet hvor vanskelig det er å spille på Anfield, og Ludogorets gjorde en veldig god kamp der, sier han.

(NTB)