Uten Aabrekk slokner Brann

Brann avsluttet sesongen med å skape mer trøbbel for Rosenborg enn noen Champions League-lag hittil har klart. Den viktigste årsaken heter Harald Aabrekk - og i praksis sluttet han som Brann-trener i går ettermiddag. Skal Brann makte å lage trøbbel for andre enn seg selv også i tida framover, så må klubben sørge for at Aabrekk fortsetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det burde ikke være noe problem. Aabrekk er en fornuftig kar, og akkurat så menneskevennlig som den cocker spanielen han likner på. Men først og fremst er han en meget dyktig fotballtrener som har løftet Brann ut av en sportslig krise, og gitt Bergen både sølv og bronse denne sesongen.

Han har alle de kvaliteter en ambisiøs fotballklubb drømmer om {ndash} og han har aldri lagt skjul på at han elsker de sportslige utfordringene som finnes i klubben Brann og byen Bergen.

Men: Da han tuslet inn på cupfinalebanketten i går kveld, så hadde han ingen andre ambisjoner før han går ut i 11 måneders permisjon enn å skrive en grundig rapport som etterfølgeren kan dra nytte av i trenergjerningen.

Og kanskje skriver han innledningsvis: «Til Teitur». Teitur Thordarsson.

  • Det er trist for Brann at Harald Aabrekk slutter.
  • Og det er trist at klubben er i dialog med Teitur Thordarsson.

Tålmodighet

Det har ingen ting med Thordarsson personlig å gjøre. Han er en særdeles hyggelig fyr, og sikkert en dyktig trener ut fra kriterier vi ikke er så opptatt av her i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer