- Uten denne suksessen, så hadde vi vært døde nå

VIFs daglige leder rørt til tårer.

MER ENN TRE POENG: Vålerengas daglige leder Stig Ove Sandnes hyllet trener Kjetil Rekdal og spillergruppa etter seieren og tre poeng i Drammen i kveld Han er klar på at den sportslige suksessen er årsaken til at de ikke har gått konkurs ennå. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
MER ENN TRE POENG: Vålerengas daglige leder Stig Ove Sandnes hyllet trener Kjetil Rekdal og spillergruppa etter seieren og tre poeng i Drammen i kveld Han er klar på at den sportslige suksessen er årsaken til at de ikke har gått konkurs ennå. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): At Vålerenga brøt Strømsgodsets 46 kamper lange rekke uten tap var nok det største samtaleemnet blant folk flest etter 2-0 seieren i Drammen i kveld.

I den økonomiske situasjonen Vålerenga er i dreier dagene seg derimot ikke bare om jakten på poeng. Det er snarere en kamp for tilværelsen — og i et slikt perspektiv så er sportslig suksess i øyeblikket den største vitamininnsprøytningen klubben kan ha.

Redder klubben Det som fra før var en kritisk situasjon, med et kritisk behov for 15 friske millioner kroner for å klare forpliktelsene ut sesongen, forverret seg dramatisk da Voldgiftsretten konkluderte med at Vålerenga må betale 5,6 millioner kroner til Stabæk for Herman Stengel.

Ikke rart daglig leder Stig Ove Sandnes sto og tørket noen tårer etter de 90 minuttene på Marienlyst.

Han er klar på at resultatene som trener Kjetil Rekdal og  gutta leverer for tiden er årsaken til at de fortsatt har hodet over vann.

Og at de de kan tillate seg å tro på vet videre liv også etter at denne stormen er ridd av.

- Det er disse gutta som holder klubben oppe nå. Uten disse resultatene, så hadde vi sannsynligvis vært døde nå, for å si det rett ut, så det er bare å ta av seg hatten, bøye seg i støvet og bruke alle superlativene som er, sier Stig Ove Sandnes til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer