- Uten sjanse mot Aston Villa

NADDERUD (Dagbladet): Tirsdag møter Strømsgodset Premier League-leder Aston Villa. - Etter det vi har vist de siste kampene, har vi ikke en sjanse. Vi er forberedt på at det kan bli stygge tall mot Villa, innrømmer trener Dag Vidar Kristoffersen etter 0-4-tapet for Stabæk i går.

For Strømsgodset mangler alternativer framme når Jostein Flo er sjukemeldt. Og de mangler sjøltillit bak.

Det siste hadde Kristoffersen størst problemer med å svelge i går.

- Forsvarsspillet vårt var en total fiasko. Vi har ikke vilje nok til å vinne ballen foran eget mål. Jeg tror vi må minelegge sekstenmeteren vår for å unngå helslakt mot Aston Villa, sier Kristoffersen.

Jostein som stopper?

På Villa Park vil det handle om én ting for Strømsgodset: Alle mann i forsvar. Selv toppscorer Jostein Flo skal gjøre den viktigste delen av jobben sin foran eget mål - hvis han blir friskmeldt.

- Akkurat det bekymrer meg ikke så mye. Det blir en kamp hvor spillet stort sett vil foregå på vår banehalvdel. Og Jostein er ikke akkurat noen utpreget kontringsspiller, sier SIF-treneren.

- Hva med å bruke ham som midtstopper mot Villa?

- Det er en interessant tanke, sier Kristoffersen. Men slår den raskt fra seg.

- Jeg tror ikke det ville gått bra langs bakken - mot lynkjappe Julian Joachim.

Angrep med autopilot

Jostein Flo sliter fortsatt med skaden han pådro seg i landskampen mot Latvia.

I går var han dypt savnet hos SIF, som spilte angrepsfotball med autopilot. Det vil si høye baller inn der det manglet to meter Flo.

- Det har blitt en for stor vane å ha med Jostein, innrømmer flankespiller Lasse Olsen.

FORVENTER SLAKT: Det blir ingen lett oppgave å spille mot Aston Villa. Det mener i hvertfall Strømsgodsets egen trener, Dag Vidar Kristoffersen.