Uten Super er han bare Mario

Liverpool-spissen får ikke grisen sin inn i England.

DYREELSKER: Liverpools sommersignering Mario Balotelli må greie seg uten kjæledyrene sine hjemme i Milano. Her er han avbildet i kampen mellom Liverpool og West Bromwich tidligere i oktober. Foto: AFP / PAUL ELLIS
DYREELSKER: Liverpools sommersignering Mario Balotelli må greie seg uten kjæledyrene sine hjemme i Milano. Her er han avbildet i kampen mellom Liverpool og West Bromwich tidligere i oktober. Foto: AFP / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mario Balotelli har ikke blitt den umiddelbare suksessen Liverpool-fansen håpte på. Hans hittil eneste scoring i den røde trøya kom i Champions League-oppgjøret mot bulgarske Ludogorets for litt over en måned siden.

Flere engelske aviser, blant annet Daily Mail, melder at dette kan skyldes savnet av lykkeminigrisen «Super».

Må gjennom britisk byråkrati Balotellis minigris, som han kjøpte i august 2013 mens han var i AC Milan, har fått navnet etter Balotellis eget kallenavn «Super-Mario».

Minigrisen er svartflekket, og av hunkjønn, men har enda ikke fått tillatelse til å bli med Balotelli til Merseyside.

Årsaken til dette er de strenge britiske kravene til dyrehold. For å få grisen til England må Balotelli nemlig registrere seg som griseavler. I tillegg er han nødt til å få en italiensk veterinær til å godkjenne minigrisens helse.

- Det tar lengre tid å få grisen inn i England, enn det tok å få Mario Balotelli inn i Liverpool, forteller en kilde gjengitt i Daily Mail.

Mobbes av lagkameratene Den prosessen er tidkrevende, og Mario Balotelli må leve uten sin faste følgesvenn. Ifølge samme kilde er dette noe Balotelli ofte klager om på Liverpools kontorer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer