UTEN TITTEL

Forrige sesong ble ikke akkurat noe høydepunkt verken for Ole Gunnar Solskjær eller Manchester United. I dag starter Solskjær oppkjøringen til en ny fotballvinter, mer motivert enn noensinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kristiansund (Dagbladet): Solskjær var aldri i nærheten av sitt beste da han kom tilbake etter kneskaden mot slutten av fjorårssesongen. Innleggene, rytmen, teknikken, og killer-egenskapene foran mål satt ikke som før. Men Sir Alex Ferguson var tålmodig.

-  Det betyr mye at Sir Alex Ferguson viser meg tillit og gir meg tid til å komme tilbake. Samtidig trengte jeg aldri å sette meg urealistiske mål. Vi har 25 gode spillere i Manchester United, sier Solskjær.

Utålmodig

Nå er han ikke så tålmodig lenger, kristiansunderen som har vunnet det som er å vinne med storlaget.

-  Det går en jævel i meg når det går dårlig. Jeg vil vise at jeg kan bedre. Alle må takle motgang, det er da du ser hva folk er laga av, sier Solskjær.

-  Hvilken rolle håper du å få i årets United-utgave?

-  En viktig rolle selvfølgelig. Men det er opp til meg å komme i form. Spiller jeg godt, får jeg også mange kamper. Jeg liker at alt er opp til meg selv, sier en offensiv Solskjær.

Selvtillit

For det er en kristiansunder med selvtillit som snakker med Dagbladet. Slik svarer han på spørsmålet om Alan Smith sin ankomst:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer