Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Utenfor alt som har med folkeskikk å gjøre

Sint og frustrert Drillo.

En frustrert Egil «Drillo» Olsen (65) har fortsatt ikke hørt noe om hvorfor han fikk sparken som irakisk landslagssjef.

Det irakiske fotballforbundet opplyste søndag at Olsen hadde fått sparken fra trenerjobben etter bare fem måneder.

Tirsdag var han i kontakt med Iraks pressesjef Tabra Walid, men han har fortsatt ikke fått noen bekreftelse om at han er ferdig i jobben eller årsaken til oppsigelsen.

- Jeg snakket med dem i går (tirsdag), og da fikk jeg lovnad om at de skulle sende meg en redegjørelse onsdag. Jeg prøvde å få en muntlig bekreftelse siden jeg hadde dem på tråden, men det ville de ikke gi meg, sier Drillo til NTB.

Trenerveteranen synes saken er frustrerende, og han er misfornøyd med hvordan han er blitt behandlet av forbundet.

- Det er utenfor alt som har med vanlig folkeskikk å gjøre. Det er overraskende og frustrerende. Det er jeg som må ringe og mase, forteller Olsen.

- Hvis det ikke skjer noe onsdag, ringer jeg vel dem igjen torsdag. Det er veldig frustrerende ikke å få kontakt med dem, sier 65-åringen.

Det irakiske fotballforbundet har utnevnt Adnan Hamad som ny landslagstrener etter Drillo. Hamad er trener i den jordanske klubben Al-Faisaly.

FLERE BRUTTE LØFTER: I går kveld snakket Drillo med pressesjefen i det irakiske fotballforbundet, og ble lovet en avklaring i dag. Det har han ikke fått. Foto: HANS ARNE VEDLOG/DAGBLADET
FLERE BRUTTE LØFTER: I går kveld snakket Drillo med pressesjefen i det irakiske fotballforbundet, og ble lovet en avklaring i dag. Det har han ikke fått. Foto: HANS ARNE VEDLOG/DAGBLADET Vis mer

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media