OLD FIRM: Joey Barton under det forrige oppgjøret mellom Celtic og Rangers. Foto: Ian Rutherford/REX/Shutterstock
OLD FIRM: Joey Barton under det forrige oppgjøret mellom Celtic og Rangers. Foto: Ian Rutherford/REX/ShutterstockVis mer

Joey Barton er utestengt fra trening i Rangers

Utestengt Barton beklager til klubben på Twitter

Joey Barton i Rangers har bekreftet at han er utestengt fra lagets treninger etter en «kraftig uenighet.»

Midtbanespilleren beklager «ubetinget» for sin deltakelse i en amper diskusjon om Old Firm-oppgjøret hvor Rangers tapte 5-1.

Etter å ha blitt utestengt fra lagets treninger og treningsanlegg har Barton tatt til Twitter for å fortelle om diskusjonen som skjedde på tirsdagens trening.

34-åringen har fått beskjed av Rangers-manager Mark Warburton om at han ikke er velkommen på treningsfeltet før førstkommende mandag. Og midtbanespilleren går dermed glipp av lørdagens kamp mot Ross County.

I en rekke Twitter-meldingen sier Barton:

- Etter Old Firm-kampen på lørdag var alle såret og på trening på tirsdag var det en åpen og ærlig diskusjon om resultatet og årsakene til tapet.

- Diskusjonen vi hadde involverte kraftige uenigheter om kampen og noen skarpe ord ble sagt. Det var bare ord involvert i uenigheten, ikke noe annet.

- Likevel var det enkelte ord som gikk over streken. Jeg aksepterer at noen av tingene jeg sa var upassende og på grunn av det beklager jeg ubetinget.

- Manageren følte at det jeg sa var upassende og ba meg om å bruke tid på å tenke over det jeg hadde sagt. Han mente det var best at jeg ikke kom på trening igjen før på mandag.

Barton som er kjent for å være veldig frittalende på Twitter hadde også et par meldinger som senere ble slettet. Men forteller ikke hvilke andre spillere som var involvert i diskusjonen-

- Unnskyldninger betyr ikke alltid at du hadde feil og den andre personen hadde rett.

- Det betyr at du verdsetter forholdet høyere enn ditt ego.

Det er ikke første gangen Barton har vært ute i hardt vær etter bråk på med lagkamerater. I 2012 slåss han på trening med lagkamerat Ousmane Dabo og Barton ble straffet av det engelske fotballforbundet og han stakk en sigar i øyet på en lagkamerat som ungdom i City.