<strong>OLD FIRM:</strong> Joey Barton under det forrige oppgjøret mellom Celtic og Rangers. Foto: Ian Rutherford/REX/Shutterstock
OLD FIRM: Joey Barton under det forrige oppgjøret mellom Celtic og Rangers. Foto: Ian Rutherford/REX/Shutterstock Vis mer

Joey Barton er utestengt fra trening i Rangers

Utestengt Barton beklager til klubben på Twitter

Joey Barton i Rangers har bekreftet at han er utestengt fra lagets treninger etter en «kraftig uenighet.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Midtbanespilleren beklager «ubetinget» for sin deltakelse i en amper diskusjon om Old Firm-oppgjøret hvor Rangers tapte 5-1.

Etter å ha blitt utestengt fra lagets treninger og treningsanlegg har Barton tatt til Twitter for å fortelle om diskusjonen som skjedde på tirsdagens trening.

34-åringen har fått beskjed av Rangers-manager Mark Warburton om at han ikke er velkommen på treningsfeltet før førstkommende mandag. Og midtbanespilleren går dermed glipp av lørdagens kamp mot Ross County.

I en rekke Twitter-meldingen sier Barton:

- Etter Old Firm-kampen på lørdag var alle såret og på trening på tirsdag var det en åpen og ærlig diskusjon om resultatet og årsakene til tapet.

- Diskusjonen vi hadde involverte kraftige uenigheter om kampen og noen skarpe ord ble sagt. Det var bare ord involvert i uenigheten, ikke noe annet.

- Likevel var det enkelte ord som gikk over streken. Jeg aksepterer at noen av tingene jeg sa var upassende og på grunn av det beklager jeg ubetinget.

- Manageren følte at det jeg sa var upassende og ba meg om å bruke tid på å tenke over det jeg hadde sagt. Han mente det var best at jeg ikke kom på trening igjen før på mandag.

Barton som er kjent for å være veldig frittalende på Twitter hadde også et par meldinger som senere ble slettet. Men forteller ikke hvilke andre spillere som var involvert i diskusjonen-

- Unnskyldninger betyr ikke alltid at du hadde feil og den andre personen hadde rett.

- Det betyr at du verdsetter forholdet høyere enn ditt ego.

Det er ikke første gangen Barton har vært ute i hardt vær etter bråk på med lagkamerater. I 2012 slåss han på trening med lagkamerat Ousmane Dabo og Barton ble straffet av det engelske fotballforbundet og han stakk en sigar i øyet på en lagkamerat som ungdom i City.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer