UPOPULÆR ORDBRUK: Serie A-ledelsen likte dårlig banningen til Nicola Pozzi og har nå utestengt ham for blasfemi. Foto: MASSIMO PINCA/AP
UPOPULÆR ORDBRUK: Serie A-ledelsen likte dårlig banningen til Nicola Pozzi og har nå utestengt ham for blasfemi. Foto: MASSIMO PINCA/APVis mer

Utestengt for blasfemi

Sampdoria-spiss bannet seg opp på tribunen.

|||(Dagbladet): Det italienske fotballforbundet har for tida en kampanje mot blasfemi, og Sampdoria-spiss Nicola Pozzi blir nå rammet av nulltoleransen.

Ifølge Reuters er han ilagt en karantene på én kamp, med blasfemi som årsak.

Det er ikke kjent hva han sa, men ifølge italienske medier skal han ha bannet og tatt guddommelige ord i sin munn etter en kamp i Serie A.

Cassano-trøbbel Problemene hoper seg dermed opp for Sampdoria, som allerede sliter med håndteringen av Antonio Cassano-saken.

Klubben vil sparke spissen etter at han æreskjelte klubbpresident Riccardo Garrone.

Det kokte over for Cassano da Garrone insisterte på at spilleren skulle bli med ham til en prisseremoni forrige uke. Han skjelte ham ut, stormet ut av kontoret og fortsatte æreskjellingen av klubbpresidenten i garderoben med de andre spillerne som tilhørere. Ordbruken var så stygg at avisa Gazzetta dello Sport ba sine lesere om unnskyldning for at den gjenga Cassanos tirade.

I ettertid har Cassano bedt om unnskyldning og understreket at han ønsker å bli i klubben. Årsaken til at han takket nei til seremoniinvitasjonen, var at han ønsket å være hjemme hos sin gravide kone.

- Jeg hadde allerede sagt nei til en invitasjon for å være hos henne. Vi er i en spesiell situasjon akkurat nå, og jeg vil være hos henne så mye som mulig. Det er en grunn til det, men jeg vil ikke dele privatlivet mitt med andre, sier Cassano.

- Kalte ham ikke gammel I et intervju med humorprogrammet Striscia La Notizia fortalte Cassano at han er villig til å strekke seg langt for å bli værende i Sampdoria.

- Jeg kan drikke et glass bensin fra Garrones raffineri for å bli tilgitt, sa han ifølge Football Italia.

Garrone er nemlig også en oljebaron, i tillegg til å være Sampdoria-boss. Cassano hevder også at utskjellingen ikke var så grov som den er framstilt som i media.

- Jag kalte ham ikke en gammel mann, det ville jeg aldri turt. Men jeg sa noen ting med feil tonefall, sier Cassano.

SKJELTE UT PRESIDENTEN: Antonio Cassano er ute i Sampdoria-kulda, etter at han skjelte ut klubbpresidenten. Foto: GIAMPIERO SPOSITO/REUTERS
SKJELTE UT PRESIDENTEN: Antonio Cassano er ute i Sampdoria-kulda, etter at han skjelte ut klubbpresidenten. Foto: GIAMPIERO SPOSITO/REUTERS Vis mer