Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utestengt i 32 uker for rasisme

Den tidligere fotballstjernen Peter Beardsley (58) er funnet skyldig i rasisme mot sine egne spillere. Han er suspendert fra all fotball i 32 uker.

UTESTENGT: Peter Beardsley. Foto: NTB Scanpix
UTESTENGT: Peter Beardsley. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beardsley ble i mars siktet av FA for å uttrykt rasisme mot egne spillere da han trente Newcastles U23-lag. Han forlot Newcastle tidligere i år etter å ha blitt etterforsket av klubben i 14 måneder, skriver BBC.

58-åringen har hele tiden vært tydelig på at han er uskyldig, men FA er ikke i tvil. Den tidligere Liverpool- og Newcastle-helten suspenderes fra alle fotball i cirka åtte måneder.

FA sier Beardsleys kommentarer til egne spillere var «åpenbart rasistiske og fullstendig uakseptable».

Ifølge TV 2 er han også beordret til å gjennomføre kurs i anstendig språkbruk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling