Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gresk klubbeier stormet banen

Utestengt i tre år etter å ha stormet banen med pistol

Ivan Savvidis, klubbeier i den greske fotballklubben PAOK, er suspendert i tre år etter at han stormet banen under lagets kamp mot AEK.

UTESTENGT: Ivan Savvidis, eier av den greske fotballklubben PAOK, er utestengt i tre år etter å ha stormet banen med pistol under en kamp mot AEK. Foto: NTB Scanpix / AFP PHOTO / SAKIS MITROLIDIS
UTESTENGT: Ivan Savvidis, eier av den greske fotballklubben PAOK, er utestengt i tre år etter å ha stormet banen med pistol under en kamp mot AEK. Foto: NTB Scanpix / AFP PHOTO / SAKIS MITROLIDIS Vis mer

Klubbeieren marsjerte, sammen med deler av publikum, rasende inn på banen i sluttminuttene i kampen mot AEK. Like før slutt, på stillingen 0-0, fikk PAOK annullert et mål på grunn av offside. Da kokte det over for Savvidis, som stormet inn på banen og truet både dommeren og AEK-spillerne.

Bilder viste også at klubbeieren hadde med seg en revolver i hylster som var festet til beltet, og opptøyene var med på å gjøre så greske myndigheter satte seriespillet i toppdivisjonen på pause.

Nå er Savvidis ifølge Sky Sports utestengt fra greske fotballarenaer i tre år, og han må i tillegg ut med i underkant av en million kroner som følge av hendelsen.

PAOK trekkes også tre poeng, og faller med det til tredjeplass på tabellen. Laget kjemper med AEK og Omar Elabdellaouis Olympiakos i toppen. Klubben må i tillegg betale en bot på rundt 600.000 kroner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling