Utestengt på livstid

Spøkefuglen Karl Power får aldri lov å sette sine bein på Old Trafford igjen.

Husker du supporteren som plutselig dukket opp på da Manchester United tok lagbilde mot Bayern München i Champions League i april 2001?

Nå har Karl Power slått til igjen. Lørdag hoppet han og ni kompiser ut på Old Trafford før kampen mot Liverpool, melder nyhetsbyrået PA.

De lurte sikkerhetsvaktene til United til å tro de var sponsorer som hadde rett til å være på banen, og koste seg voldsomt på graset.

Først gjenskapte gutta Liverpool-keeper Jerzy Dudeks tabbemål på Anfield tidligere i sesongen. En av de ti hadde til og med kledd seg ut med lys parykk for å likne på Diego Forlan, spissen som enkelt scoret mot polakken.

Så stakk de en tur innom svingen til Liverpool-fansen der de stoppet opp og ertet bortefansen.

Slikt blir ikke satt pris på i Manchester United. Alle ti ble arrestert på vei ut av banen.

Nå er spøkefuglene siktet hos politiet, det er uklart hva anklagene består i. Men det er sikkert at Power ikke får kjøpt billett til Manchester Uniteds kamper framover.

- Dette er en politisak, så vi kan ikke si så mye. Men vi behandler hendelsen seriøst, og alle de ti som var involvert kommer til å bli bannlyst fra Old Trafford på livstid, sier en United-talsmann.

Hovedluring Power liker også å lage tøys og tull i andre idretter. Han kom seg inn på banen i Wimbledon-turneringen i fjor, og har tidligere gått inn for å slå i en cricketlandskamp.

<B>UTESTENGT:</B> Her koser Karl Power og kameratene seg inne på Old Trafford lørdag.
PÅ LAGET: Helt til venstre lurte Karl Power seg med på lagbildet av Manchester United mot Bayern i 2001.