Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utestengt ut 2019 etter overfallet

Eintracht Frankfurt-kaptein David Abraham er utestengt resten av året etter at han løp ned Freiburg-trener Christian Streich i tysk Bundesliga søndag.

UTESTENGES: Martin Hinteregger (venstre) sammen med utestengte David Abraham. Foto: NTB/Scanpix
UTESTENGES: Martin Hinteregger (venstre) sammen med utestengte David Abraham. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Abraham fikk rødt kort etter den meget spesielle episoden som fant sted på overtid av kampen.

Freiburg ledet 1-0 da ballen gikk utover sidelinjen og passerte rett forbi trener Streich.

Abraham kom stormende for å hente den, men la samtidig skulderen til i det han passerte Freiburg-treneren og sendte sistnevnte brutalt på ryggen rett i gresset.

Nå har det tyske fotballforbundet (DFB) gitt 33-åringen en karantene på sju uker, gjeldende fra dagen da hendelen fant sted.

Det betyr at argentineren mister seks Bundesliga-kamper dette året, men han kan ta del i Eintracht Frankfurts kamper i europaligaen.

Abraham er også ilagt en bot på 25.000 euro, drøye 250.000 kroner, men klubben har gitt uttrykk for at straffen vil bli anket.

Da gemyttene hadde roet seg søndag trakk dommeren også opp det røde kortet til Freiburgs Vincenzo Grifo. Han har fått tre kampers karantene etter at han gikk i konfrontasjon med Eintracht-kapteinen fra sin posisjon på benken. Også denne avgjørelsen vil bli anket.

Freiburg vant til slutt kampen takket være Niels Petersens scoring etter 77 minutter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media