Utforavlysningen skaper store endringer

HAKUBA (NTB): Snøværet som sørget for at dagens utforrenn ble avlyst, skaper store endringer i OL-programmet. Det internasjonale skiforbundet (FIS) har overfor arrangøren foreslått å gjøre helt om på alpinprogrammet for de tre nærmeste dagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

FIS vil bytte om på rekkefølgen i kombinasjonen for menn og avvikle kombinasjonsslalåmen mandag. Værvarselet lover nemlig ikke bedre forhold da, og kombi-utforen mandag ville også vært i fare.

  Får FIS gjennomslag, blir det kombinasjonsutfor tirsdag, mens spesial-utforrennet skal avvikles onsdag sammen med super-G for kvinner - som egentlig var oppsatt tirsdag.

  - Værvarselet for onsdag er meget lovende, sa FIS-president Marc Hodler. Men det er ikke sikkert at arrangøren godtar forslaget, ettersom det onsdag er hopprenn i Hakuba med store japanske gullsjanser. Tilskuerinrykket kan skape problemer dersom det samme dag er to attraktive alpinrenn.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer