Utfordrer storfavoritten

Ni av ti V75-system ramler ut med seier.

VAREMERKE. Cato Antonsen snur seg med et glis når hans hester vinner. Han ser seg gjerne tilbake på lørdag med Skogbryn Svarten. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VAREMERKE. Cato Antonsen snur seg med et glis når hans hester vinner. Han ser seg gjerne tilbake på lørdag med Skogbryn Svarten. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne 34 millioner på hest!

-Min hest er i toppform og vi skal utfordre den store favoritten!

Cato Antonsen tar turen til Forus for dette ene oppdraget. Han skal vinne med Skogbryn Svarten og slå Ramstad Loke.

-Ramstad Loke er god. Men han er ikke uslåelig.
Og jeg har også en god hest, sier Antonsen til Dagbladet.
-Sist måtte Skogbryn Svarten trave med sko. Da måtte jeg dra opp hodet hans mot slutten og fikk ikke kjørt for fullt. Det er en helt annen hest barbeint, og han legger seg mye bedre til. Og på Forus er det vel aldri føre som krever sko, mener Cato Antonsen.
Han får rett i det også denne lørdagen. Det er meldt plussgrader og regn. Med andre ord, rene sandstranden.

Kliner til

Taktikken gir seg selv.
-Jeg kjører for fullt fra start. Skogbryn Svarten er rask. Og jeg synes det ser interessant ut. Det er vel ikke så mange alvorlig kjappe innenfor. Hogsnesgutten fra innersporet er jo rask, men han skal vel ha ryggløp. Jeg er mer skeptisk om Øystein Tjomsland får teten med Tangen Eld. For da slipper vel ikke han. Men jeg har jo heller ikke noe valg. Bakker jeg fra start, havner jeg sist. Og derfra vinner ikke mange på Forus, konkluderer den offensive kusken fra Mysen.

Rolig tøffing

Cato Antonsen er ikke redd for turen. Selv om det er første gang hesten reiser langt for ham.
-Skogbryn Svarten er en tøffing. Overnatting skal ikke være noe problem. Han kommer til å spise og drikke som normalt, mener Cato Antonsen.