Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utforjentene kjørte bra på trening

HAKUBA (NTB): Kristine Kristiansen kjørte inn til nest beste tid i den første treningsomgangen i utfor for kvinner i dag. Trude Gimle fulte opp med sjette beste tid, men begge de to norske jentene kjørte utenom en port midtveis ned i løypa. Derfor figurerte de aldri på noen offisielle lister etter treningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har sett på analysen av kjøringen til både Kristine og Trude. De var med helt i teten hele veien og kjørte fort. Dette var absolutt brukbart, slo kvinnetrener John Arne Bjerknes fast.

De to plasserte seg som nummer 12 og 16 i den andre gjennomkjøringen fredag. Da var det Trude Gimle som var best av dem, men begge gjorde hver sin kjempestore feil på veien ned mot mål.

Ingeborg Helen Marken sliter fortsatt i motbakke. I den første treningsomgangen fredag kjørte hun inn til 23. plassen, mens det ble 17. plass på henne i den andre gjennomkjøringen.

- Jentene viste fine takter i dag, så disse treningsresultatene kan vi vel føre på den positive kontoen, slo Bjerknes fast overfor NTB i dag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!