Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpint:

Utforrennet kansellert - blir ikke satt opp en annen dag

For sterk vind.

UTSATT RENN: Kjetil Jansrud og de andre alpinistene må vente på utforstarten. Her fra Val d'Isere tidligere i vinter. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
UTSATT RENN: Kjetil Jansrud og de andre alpinistene må vente på utforstarten. Her fra Val d'Isere tidligere i vinter. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kjetil Jansrud, Aleksander Aamodt Kilde og de andre mannlige alpinistene skulle i utgangspunktet kjøre utfor i Santa Caterina i dag.

Men sterk vind, som blant annet førte til at gondolene i Italia ikke kunne gå, har gjort at rennet nå avlyses.

Rennet ble først utsatt fra 11.45 til 12.15, og starten ble flyttet ned til super-G-starten, før det ble utsatt til 12.45 og så avlyst.

Ifølge NTB vil ikke det kansellerte rennet satt opp en annen dag, noe som vil kunne ha stor påvirkning for Kjetil Jansruds håp om sammenlagtseier.

Avlysningen er derimot gode nyheter for Aksel Lund Svindal, som leder utforcupen med 18 poeng ned til Jansrud. Svindal står over rennene i romjulen på grunn av et sårt kne.

Det er også gode nyheter for verdenscupleder Marcel Hirscher som ikke kjører utfor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!