VIL HELST KJØRE: Aksel Lund Svindal hadde lyst til å surfe videre på knallformen, men utforrennet i Val Gardena sto en stund i fare for å snø bort. Foto: SCANPIX/EPA/ETTORE FERRARI
VIL HELST KJØRE: Aksel Lund Svindal hadde lyst til å surfe videre på knallformen, men utforrennet i Val Gardena sto en stund i fare for å snø bort. Foto: SCANPIX/EPA/ETTORE FERRARIVis mer

Utforrennet utsatt på grunn av snøfall

Fryktet avlysning.

(Dagbladet): Kvinnenes super-G i Val d'Isère er allerede avlyst på grunn av snøvær, men også i Italia snør det godt i formiddag.

Herrenes utfor i Val Gardena ble først omgjort til to omganger sprintutfor, men så ble den ene omgangen avlyst. Til slutt ble det besluttet å gjennomføre én kort utforomgang fra super-G-startpunktet kl. 14.

- Jeg har lyst til å kjøre, for Norge ga alle juling under trening. Men det snør tett!, melder Aksel Lund Svindal på Twitter.

Han var nest raskest på torsdagens utfortrening, bare slått av lagkamerat Kjetil Jansrud.

I gårsdagens super-G var imidlertid Svindal tilbake i det uslåelige hjørnet, og nordmannen tok sin tredje verdenscupseier for sesongen nesten et sekund foran Matteo Marsaglia fra Italia.

Jansrud og Svindal har startnummer 12 og 14 i det varslede utforrennet kl. 14.

I tillegg til snøen skapte tåke problemer i Val Gardena.