Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utforsesongen i gang

Lasse Kjus ble nummer 10 i Canada.

(Dagbladet.no): Lasse Kjus var Norges beste kjører sesongåpninga i Lake Louise lørdag. Men med en bedre avslutning kunne det holdt til pallplassering. De neste nordmennene på resultatlista var Aksel Lund Svindal (16. plass) og Bjarne Solbakken (23. plass).

Kjetil Andre Aamodt, som gjorde sitt comeback i verdenscupen etter fjorårets beinbrudd, endte som nummer 27. En annen som nok var litt ekstra spent, var debutanten Ole Magnus Kulbeck (65. plass).

Ingen av nordmennene var likevel i nærheten av den suverene vinneren, Bode Miller fra USA. Han vant hele ett sekund foran nestemann på lista, franskmannen Antoine Deneriaz. Michael Walchhofer fra Østerrike ble nummer tre. Landsmannen Hermann Maier, som vant fjorårets verdenscup, endte på sjetteplass.

NR. 10: Lasse Kjus ble nummer 10 i sesongåpninga i utfor i Canada.
JUBEL: De norske jentene Kristine Småbrekker (t.v.) og Silje Storsul kjørte 10 timer fra Kamloops, British Coumbia - hvor de går på skole - for å se utfor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media