Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Utgangspunktet er litt negativt. Det kommer til å bli en mentalt tøff kamp

I kveld møter Tom Gulbrandsens sønn klubben i hans hjerte.

 USIKKER:  Tom Gulbrandsen vil ikke si hvem han heier mest på i kveld, sønnen Fredrik (innfelt) eller Lillestrøm. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Tom Gulbrandsen vil ikke si hvem han heier mest på i kveld, sønnen Fredrik (innfelt) eller Lillestrøm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

• Følg Lillestrøm - Molde i Dagbladets fotballstudio klokka 20.00

(Dagbladet): I kveld møter Fredrik Gulbrandsen gamleklubben Lillestrøm for første gang siden overgangen til Molde.

Han forlot Åråsen med brask og bram i sommer. Fansen var rasende på talentet. Sjellsord som judas og sviker ble slengt i retning den unge spissen.

Fredriks pappa og LSK-legende Tom Gulbrandsen gikk ut i Romerikes Blad og forsvare sønnens valg.

Tilbake Det blir en merkelig kveld for LSK-legenden i kveld. Gultrøyene møter Molde i cupens semifinale.  Han har spilt for LSK, en klubb han elsker og ble elsket i.

 I kveld kan sønnen ødelegge cupfinaledrømmen for klubben i hans hjertet.

- Det kan du skrive under på. Det blir spesielt, sier Tom Gulbrandsen til Dagbladet. LSK-legenden vil ikke si hvem han heier på i kvelden oppgjør, selv om det skinner gjennom.

- Jeg vil ikke tippe på noe resultat eller si hva jeg håper på. Jeg vil bevare familiefreden og vil ikke få noen fiender i LSK. Men, jeg  kan si så mye som at jeg er Lillestrøm-gutt, sier Gulbrandsen og flirer.

- Og uansett utfall blir det en spennende cupfinale for meg.

Press Han er forberedt på at sønnen kommer til å få en kjølig mottakelse på Åråsen. LSK-fansen kommer til å pipe og slenge dritt til ham. Men Gulbrandsen håper fansen sparer seg fra å tråkke over linjen.

- Det blir et voldsomt press. Jeg forventer at de viser at de er en tøff motstander, og at fansen forsøker å psyke ham ut.  Men det går en grense på det verbale, sier pappa Gulbrandsen.

Han vet at sønnen kommer til å måtte kjempe med seg selv i kampens hete.

- Fredrik virker voksen og klar for oppgaven. Jeg tror han takler det greit. Men, jeg har aldri sett en spiller som har sagt han ikke er motivert.  Det indre må være med, han må være helt trygg og sikker.

- Utgangspunkter er litt negativt. Det blir en mentalt sterk kamp.

Men Fredrik har erfaring fra semifinaler på Åråsen, hevder Tom.

- Han var på stadion da jeg ble matchvinner i 1992. Riktignok fem dager før han ble født, men han fikk tidlig oppleve stemningen, sier en stolt pappa.

Som får en helt spesiell kveld i dag.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling