- Utilgivelig å gi bort poeng

Glimt-trener Øystein Gåre var forbannet etter 1-1 kampen mot Lillestrøm i dag. - Vi dominerte kampen fullstendig til det gjensto et kvarter. Det var utilgivelig å slippe dem inn i kampen like før slutt, mente Gåre.

For Bodø/Glimt hadde full kontroll lenge. Da Aasmund Bjørkan ordnet 1-0 etter en gjennomløpning åtte minutter etter pause virket løpet kjørt for gjestene.

Anført av Tommy Berntsen kjempet Lillestrøm seg imidlertid tilbake, og de fikk betalt for jobben da Thor Mikalsen handset i straffefeltet seks minutter før slutt. Berntsen satte straffen i nettet og sikret det ene poenget.

Felte spiller

Og Lillestrøm kunne fort ha vunnet kampen. Laget ble kanskje snytt for straffe da Andreas Evjen felte en LSK-spiller like før slutt. En hands av Tom Kåre Staurvik i første omgang burde også resultert i straffespark.

- Her har vi full kontroll, men så roter vi det til mot slutten. Jeg var fornøyd en stund, men nå er jeg skuffet. Vi skulle spikret 5. plassen i dag, mente Øystein Gåre.

Fornøyd

For med seier ville Bodø/Glimt ha kapret 5. plassen i eliteserien foran neste ukes avslutningskamp på Brann stadion. Nå må bodølaget vente en uke på avgjørelsen, og laget kan fort ende på sjette.

Lillestrøm ga seg aldri, i en kamp som bar preg av at sesongen nærmer seg slutten.

- Vi er fornøyd, men i løpet av det siste kvarteret kunne vi fort ha tatt alle poengene. Innsatsen og moralen var på topp, og vi gjorde en brukbar kamp, mente Lillestrøm-trener Arne Erlandsen.

(NTB)