Utklasset av Anja og Cecilie

BERGEN (Dagbladet): Tertnes- Bækkelaget 22- 40. Bækkelaget feide Tertnes av banen og gikk komfortabelt videre til semifinalen i NM. Den forventede duellen mellom Kjersti Grini og Cecilie Leganger ble det aldri noe av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SJANSELØS: Kjersti Grini prøvde det hun var god for. Men Cecilie Leganger sto som regel i veien. Bækkelaget var knusende overlegne

- Jeg spilte en rævva-kamp, og skjønte tidlig at dette ikke ville gå, sier Kjersti Grini, som i egenskap av å være landslagskaptein snart skal spille på lag med Cecilie.

- Cecilie sto veldig godt og tok det hun skulle - og litt til, noe som er betryggende med tanke på landslagsjobben, sier Kjersti, som bare fikk tre baller bak Cecilie Leganger.

Bækkelagets målvakt hadde en redningsprosent på 50 og var fornøyd med sin egen innsats mellom stengene, men sier at hun har ting som må rettes på. Blant annet må hun bli bedre på kantskuddene.

Hun legger imidlertid raskt til at forsvaret foran henne skal ha mye av æren for at det ikke ble flere scoringer.

Anja toppscorer

Cecilie Leganger innrømmer at hun var svært spent på møtet med Kjersti Grini.

- Kjersti er en fantastisk god spiller som kan mye bedre enn det hun fikk vist i denne kampen, skryter Cecilie, som legger til at Tertnes ikke må satse for mye på sin kaptein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer