Aston Villa - Manchester United

Utklasset av Aston Villa: - Rundspilt

Aston Villa ble for sterke for Manchester United og Cristiano Ronaldo på Villa Park.

VAR: VAR-bua så på en situasjon mellom Cristiano Ronaldo og Tyrone Mings. Foto: Rui Vieira / AP
VAR: VAR-bua så på en situasjon mellom Cristiano Ronaldo og Tyrone Mings. Foto: Rui Vieira / AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Aston Villa - Manchester United 3-1 (2-1)

Manchester United fikk det tøft mot Aston Villa i Birmingham. To tidlige mål i første omgang og et tidlig i andre omgang avgjorde kampen.

Luke Shaw reduserte for bortelaget like før pause, men det hjalp lite for det som var et tafatt United.

- De blir rett og slett rundspilt i første omgang, sier Steffen Iversen i Viaplays studio etter kampen.

To raske mål

Etter bare åtte minutter sendte Leon Bailey hjemmefansen til himmels. Jamaicaneren tok Lisandro Martínez på fart og satte ballen i lengste hjørnet forbi David de Gea.

Tre minutter seinere fikk Aston Villa frispark rundt 20 meter fra mål. Lucas Digne skrudde ballen over muren og inn forbi en sjanseløs De Gea.

- Det første målet var så enkelt med Lindelöf som ble dratt ut av Watkins og Martinez som ikke klarte å komme seg forbi. Den andre er genial av Digne. Villa har funnet det så komfortabelt å spille ut bakfra helt fra starten. Det er lite som sier at United presser i angrep. Bare ett lag her, sa Sky Sports’ Adam Bate.

FOTBALL-VM: Idrettsgleden var stor da Erling Braut Haaland sikret seieren mot Fulham. Sportskommentator Espen O. Sæther trekker fram hvordan idrettsgleden kan brukes politisk som under fotball-VM. Reporter: Christian Fjermeros / Sportskommentator Dagbladet: Esten O. Sæther Vis mer

Like før pause fikk derimot Manchester United reduseringen sin. Luke Shaw fikk ballen like utenfor 16-meteren og skjøt ballen via Jacob Ramsey og i mål.

- United har vært taktisk underlegne så vel som utklasset her, men det siste målet har dempet stemningen litt blant hjemmestøtten som nå vet at det er mye igjen for laget deres å gjøre, sa Bate i pausen.

Kokte over for Ronaldo

Det hadde ikke gått fem minutter en gang, før Villa satte inn 3-1. Ramsey banket ballen opp i høyre kryss etter et fint forspill av Ollie Watkins.

- United har vært svake hele ettermiddagen, sa Bate etter scoringen.

RASTE: Her kokte det over for Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters
RASTE: Her kokte det over for Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters Vis mer

Kampen var preget VAR-drama, slåsskamper og en litt for synlig Anthony Taylor. Ronaldo kunne fort fått rødt kort etter knuffing med Tyrone Mings etter 60 minutter, men VAR bestemte at det holdt med det gule.

- Mings hadde håndtert Ronaldo i et tidligere angrep, men den gangen ble brytekampen startet av United-kapteinen, sa Bate.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer