Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utkledd som sjeiker rundlurte et TV-team en nederlandsk fotballklubb

Måtte love å ikke ansette homofile fotballspillere.

 STOKKET FEIL:  Den nederlandske fotballklubben FC Den Bosch ble lurt i stry.
Foto: Christian Thomassen / NTB Scanpix
STOKKET FEIL: Den nederlandske fotballklubben FC Den Bosch ble lurt i stry. Foto: Christian Thomassen / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er en intens jakt etter penger i fotballverdenen.

Klubber er villige til å strekke seg langt etter frisk kapital - ikke alltid med hell.

Den nederlandske 1.divisjonklubben FC Den Bosch lovet «rike sjeiker» å ikke ansette homofile fotballsparkere om de investerte i klubben, skriver Expressen.

Det var bare et problem - de ble lurt av et TV-team

Lurt I innslaget gikk TV-teamet fra PowNews undercover utkledd som sjeiker. De «rike sjeikene» utga seg for å være svært interessert i klubben, og fikk klubben til å love gull og grønne skoger om de tok over.

Det første kravet til endring var at klubbens nåværende trener Ruus Kaiser skulle bli sparket. Videre ønsket de å endre navn på klubben til Dragons United.

Ingen homofile Men det mest sjokkerende var likevel at «sjeikene» fikk klubben til å love å ikke ansette homofile spillere.

- Jeg kan garantere at det ikke finnes noen homoseksuelle spillere på laget akkurat nå, sier Guido van de Kamp i videoen på Youtube (ekstern lenke), før han garanterer at det heller ikke vil bli aktuelt med homoseksuelle i klubben i framtida heller.