Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utlånt Liverpool-spiller kollapset i pausen

Fraktet til sykehus med ambulanse.

KOLLAPSET:  Fabio Borini. Foto: AFP PHOTO/IAN MACNICOL/NTB Scanpix
KOLLAPSET: Fabio Borini. Foto: AFP PHOTO/IAN MACNICOL/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den utleide Liverpool-spissen Fabio Borini skal ha kollapset og har blitt fraktet til sykehus under Premier League-kampen mellom Cardiff og Sunderland i kveld. Det melder flere engelske medier, blant annet Sky Sports på Twitter.

Det er uvisst hva som feiler spissen som var bevisstløs i garderoben i pausen. Han skal ha følt seg dårlig da han gikk av banen, og kollapset like etter hvilen.

Han ble fraktet til sykehus på båre mens han fikk intravenøst. Seinere kom det meldinger om at italieneren er ved bevissthet. Han er likevel fraktet til sykehuset for å være på den sikre siden.

Sunderland-manager Gus Poyet hadde positive nyheter etter kampen.

- Fabio var syk før kampen og i pausen ble det umulig for ham å fortsette. Vi tok ham til sykehuset, så la oss håpe at det ikke er noe og at han kan bli med oss på flyet tilbake, sier Poyet til Sky Sports.

Klubben bekreftet også at spilleren har det bra. Det melder Sunderland på Twitter.
Skadeproblemer 22-åringen ble hentet til Liverpool fra Roma i 2012, men sleit med å få spilletid i klubben. Han brakk blant annet et bein i foten som gjorde at han ikke fikk spille fotball på tre måneder.

Italieneren pådro seg også en stygg skulderskade som satt ham på sidelinja i noen måneder. Før starten på inneværende sesong ble han lånt ut til Sunderland hvor han blant annet scoret matchvinnermålet mot Newcastle.

Borini begynte sin karriere i favorittklubben Bologna som ungdomsspiller i 2001. Åtte år senere ble han snappet opp av Chelsea, men italieneren slo aldri helt til i London-klubben.

22-åringen har tidligere også spilt for Swansea og Parma.