- Utligningen betyr alt for fortsettelsen i turneringa

Trener Tor Ole Skullerud om Singhs overtidsmål.

VIKTIG: Innbytter Harmeet Singh utlignet for Norge på overtid, og sikret med det et særdeles viktig poeng. Spillemessig må Norge likevel ikke si seg fornøyd med resultatet. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
VIKTIG: Innbytter Harmeet Singh utlignet for Norge på overtid, og sikret med det et særdeles viktig poeng. Spillemessig må Norge likevel ikke si seg fornøyd med resultatet. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

NETANYA (Dagbladet): Israel - Norge 2-2.

Norge greide bare uavgjort mot Israel i åpningskampen av U21-EM. Etter å ha dominert kampen, scoret Israel på et noe billig straffespark, før Vegar Eggen Hedenstad ble utvist, også det etter en omdiskutert situasjon.

Israel var effektive, og det var til slutt Norge som reddet ett poeng, etter at innbytter Harmeet Singh dunket inn 2-2 på overtid.
 
- Utligningen betyr alt for fortsettelsen i turneringa. Vi spilte en fantastisk kamp, og jeg er opptatt av prestasjonen, som jeg mener er helt strålende. Men vi må selvfølgelig score mål på sjansene våre, sier trener Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

Etter å ha hatt initiativet, for så å ha måttet kjempe seg tilbake, sitter Skullerud igjen med blandede følelser.

- Jeg har en litt delt følelse. Det er bittert på en måte å ikke få med seg tre poeng etter en sånn kamp, sier han.

- Men vi framstår slik vi vil. Man er alltid litt usikker på hvordan vi skal takle det, for det er en litt ny arena. Men vi taklet det helt strålende.

- Var Israel svakere enn du hadde forventet?

- Nei, men vi var enda bedre enn det jeg kanskje hadde turd å håpe på i forkant. Og innenfor denne rammen syns jeg vi takler anledningen på en fantastisk fin måte. Det gjør meg stolt, det er en god følelse, sier Skullerud til Dagbladet.