Du leser nå Dagbladet Pluss

Utløpsdato 15. oktober

Drillo-fotball slik Norge praktiserer den har ikke lenger livets rett på den internasjonale arena. Som konkurransedyktig våpen er den steindød.

GÅTT UT PÅ DATO:Landslagssjef Egil Olsens fotball holder ikke lenger. Hans spillestil er rett og slett gått ut på dato, skriver Morten P. Foto: GORM KALLESTAD / NTB SCANPIX
GÅTT UT PÅ DATO:Landslagssjef Egil Olsens fotball holder ikke lenger. Hans spillestil er rett og slett gått ut på dato, skriver Morten P. Foto: GORM KALLESTAD / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Det er mulig det fortsatt er en liten teori der, men ikke bry deg om den.

Norges lille VM-drøm døde brutalt på Ullevaal Stadion i går kveld.

Og tilbake sitter vi med et lag uten fasong , handlingsrom og handlekraft - pluss en landslagstrener med svekket troverdighet.Fungerer ikkeEn trener som 23 år etter innførelsen av sin egen banebrytende filosofi og stil fortsatt sverger til det han alltid har sverget til.Uten å ha mannskap med ferdigheter og spesialkompetanse til å fylle stilen og rollene.

Da norge var gode til å spille fotball fyllte Drillo laget med spisskompetanse på alle plasser. I dag fyller han bare laget.

Det betyr at alt som ser bra ut på taktikktavla ikke fungerer på banen. Og når den norske offensiven i tillegg starter med et 25 minutters handicap fordi defensiven har vært tilnærmet hjelpeløs, er det egentlig ingenting igjen av det Drillo mener, tror på, preker og står for.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.