Utøver døde etter MMA-kamp

- En ulykke.

DØDE: João Carvalho døde etter skadene han pådro seg etter en mma-kamp i helga. Foto: Team Nobrega/Facebook
DØDE: João Carvalho døde etter skadene han pådro seg etter en mma-kamp i helga. Foto: Team Nobrega/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I helga møttes João Carvalho og Charlie Ward til MMA-kamp i Dublin. Førstnevnte tapte etter å blitt slått knock out på i den tredje runden, og Carvalho ble sendt til sykehuset like etter, da han skal ha følt seg dårlig.

Carvalho fikk store hodeskader, og på sykehuset gikk han gjennom en hjerneoperasjon. Tilstanden var alvorlig, og i dag kom den triste beskjeden fra laget hans, Team Nobrega, om at Carvalho hadde dødd i går kveld, som følge av skadene han pådro seg.

- Det er med sorg vi skriver disse ordene, at João Carcalho har gått bort, etter 48 timer i kritisk tilstand, skriver Team Nobrega på sin Facebook-side.

Videre skriver de at sikkerheten på arrangementet skal ha vært godt, og alle prosedyrer skal ha blitt fulgt til punkt og prikke.

- Vi takker for støtten i den vanskelige tiden, og selv om risikoen ved denne sporten er kjent, er Carvalhos død en ulykke, som etterlater oss i sorg, skriver Team Nobrega.

Åtte dødsfall MMA står for mixed martial arts, og er en fullkontakt-kampsport. Det første UFC (Ultimate Fighting Championship)-arrangementet ble arrangert i 1993, og sporten har siden det gått gjennom flere, drastiske endringer for å bedre utøvernes sikkerhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer