Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utro Owen stopper ryktene

Liverpool-stjerna Michael Owen har fått en rettslig kjennelse på at historien om hans sidesprang ikke skal offentliggjøres.

Michael Owen var i mange år portrettert som den jordnære gutten som holdt seg på matta. Han bor sammen med barndomskjæresten Louise Bonsall som er gravid med parets første barn, og kjøpte hus i Liverpool til foreldrene. I sommer fikk fasaden en sprekk.

Da meldte britiske medier om en gamblingskandale blant engelske toppspillere, og Owen skulle ha spilt bort 25 millioner kroner. Nå går ryktene om at han har vært utro mot sin gravide kone.

Ifølge VG skal forholdet mellom Owen og Bonsall ha skrantet litt i fjor vår. Owen skal da ha innledet et seksuelt forhold til en annen kvinne.

Men da Bonsall ble gravid med parets første barn skal Owen ha brutt forholdet til den andre kvinnen og fått forholdet sitt på hjemmebane på skinner igjen.

Bitter eks

Da Owen fortalte om graviditeten skal den forsmådde elskeren ha blitt sint. Hun skal da ha tatt kontakt med søndagstabloidene Sunday People og News og the World og tilbudt dem intime bilder og private brev fra forholdet hennes med Owen. Ifølge VG planla begge tabloidene å trykke historien i går.

Owen og hans advokater fikk imidlertid satt en stopper for det da de fikk rettens medhold i et forbud mot å trykke saken. Ifølge VG skal Owen ha sittet i møte med advokatene sine til klokka ett om natta før søndagens ligacupfinale. Der la de strategien for å hindre at historien kom ut.

Bjørnetjeneste

- Dette er et rent selvmål. Ved å gå frem slik han gjør, oppnår ikke spilleren noe annet enn å forsikre seg om at historien vil bli kjent, enten på internettsider som ikke er omfattet av rettens forbud, eller i andre land, der den helt sikkert også er kjent, sier den kjente britiske medieadvokaten Mark Stevens til engelsk presse.

Stevens mener at rettsforbudet skaper mer oppstyr enn om historien hadde blitt trykket i de britiske avisene.

GRAVID: Louise Bonsall er gravid med hennes og Michael Owens første barn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling