<strong>UTRO:</strong> Når han ikke er i konflikt med eks-kona, eller pleier forholdet til hennes søskenbarn, spiller Hulk fotball for Shanghai SIPG. Foto: NTB Scanpix.
UTRO: Når han ikke er i konflikt med eks-kona, eller pleier forholdet til hennes søskenbarn, spiller Hulk fotball for Shanghai SIPG. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Hulk fortsetter å håne ekskona:

- Utro på bryllupsnatta

Fotballstjerna Hulk (34) skilte seg fra Iran Ângelo, og ble sammen med søskenbarnet hennes, men han gir seg ikke der.

Publisert
Sist oppdatert

- Ekteskapet mitt med Iran var ikke av kjærlighet. Det var på grunn av et uhell, at du ble gravid med Ian (parets første barn, red.anm), avslørte han i 40 minutter lang livesending på Instagram, ifølge Ekstrabladet.

Saken dukket først opp i portugisiske Record, som viser videoen av livesendingen.

I videoen snakker han også om at han forsørget ekskona og familien hennes. Han åpner også opp om at han var utro en rekke ganger.

- Jeg brukte hele bryllupskvelden på å være utro. Jeg levde et singelliv, og det visste hun godt. Hun ville bare ha statusen som kom med å være gift med Hulk, fortsetter han.

Forholdet mellom paret som skilte seg i fjor sommer har vært på frysepunktet etter at 34-åringen kort tid etter ble sammen med eks-konas søskenbarn, Camilla, som han blant annet har lagt ut dette bildet med:

Han hevder selv at forholdet startet etter at ekteskapet var over.

Men ikke helt uventet har Ângelo mislikt sin tidligere manns nye forhold, og har flere ganger kritisert paret. Senest i et Instagram-innlegg forrige uke.

Det har Hulk sett seg lei på.

- Det er opp til deg om du vil fortsette å behandle meg som et monster, men det er ikke sannheten, avslutter han i Instagram-sendingen.

UTRO-TV: I reality-programmet «Temptation Island» er Ashley Goldson utro mot kjæresten, Rick Fleur, allerede første uken. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

34-åringen med den fryktede venstrefoten spiller nå Shanghai SIPG i den kinesiske ligaen.

Han har 47 kamper for det brasilianske landslaget, og hadde en rekke gode sesonger for Porto og Zenit St. Petersburg før han dro til Asia i 2016.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer