- Utrolig at vi skal møte Liverpool igjen

Nå vil Frank Lampard ha revansje.

(Dagbladet.no) Chelsea - Fenerbahce 2-0. 3-2 sammenlagt.

Avram Grants menn fikk en drømmestart på kvartfinalen. De måtte score for å gå videre, og bare fire minutter inn i kampen sørget Michael Ballack for at de blå supporterne kunne senke skuldrene.

Han møtte et frispark fra Frank Lampard på først stolpe og headet ballen i lengste hjørne. En klasseavslutning av tyskeren.

Og bare noen minutter seinere var Joe Cole centimetre unna å doble ledelsen.

Kantspilleren kom seg fri i feltet og skjøt kjapt - i stanga.

Fenerbahce var ikke ufarlige i den første omgangen, men var de klarte ikke true hjemmelaget altfor mye.

Håpet til tyrkerne levde hele kampen, for de trengte bare ett mål for å gå videre. Men tre minutter før slutt punkterte Frank Lampard kampen. Michael Essien slo ballen 45 grader ut til Lampard, som enkelt scoret og avgjorde på Stamford Bridge.

- All ære til Fenerbahce, de gjorde det vanskelig for oss og hadde noen gode sjanser. Derfor var det deilig å punktere kampen, sier Lampard til ITV4.

TIDLIG SCORING: Michael Ballack scoret etter bare fire minutter på Stamford Bridge. Foto: AP
TIDLIG SCORING: Michael Ballack scoret etter bare fire minutter på Stamford Bridge. Foto: AP Vis mer

Dermed er det duket for nok en thriller mellom Chelsea og Liverpool i Champions League. Det er en gjenganger - og i fjor vant de helrøde semifinalen dem imellom på straffer.

- Vi har vært der før og vet alt om dem. Akkurat som de vet alt om oss. Det er utrolig å tenke på hvor mange ganger vi har møtt hverandre i Champions League. Det kommer til å bli en tøff kamp og det blir viktig for oss å være like konsentrerte som i dag, sier Lampard.

- Utrolig at vi skal møte Liverpool igjen