Mjøndalen tuktet Molde:

- Utrolig bittert

Mjøndalen og Christian Gauseth fikk alle tidersn mulighet til å ta med seg poeng borte mot Molde. Slik gikk det med fire av kampene i Eliteserien.

HELTEN: Moldes keeper Andreas Linde redder straffen til Christian Gauseth i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Mjøndalen på Aker Stadion. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Molde - Mjøndalen 2-1 (2-0) - Odd - Haugesund 0-0 (0-0)Sandefjord - Sarpsborg 08 0-2 (0-2) - Strømsgodset - Kristiansund 2-2 (0-2)

Molde - Mjøndalen 2-1

Erling Moe valgte å benke både Magnus Wolf Eikrem og Leke James til oppgjøret mot Mjøndalen, uten at fjorårets seriemester ikke var særlig preget av det.

I løpet av et par intense minutter på Aker stadion i førsteomgang nærmest avgjorde moldenserne kampen. Først var det Fredrik Aursnes som viste frem skuddfoten. Fra 18-19 meter banket midtbanegeneralen ballen knallhardt i mål bak Mjøndalen-keeper Makani.

Bare to minutter senere var ledelsen doblet. Etzaz Hussain chippet ballen inn i feltet og Erling Knudtzon flikket ballen videre til John Kitolano. Molde-backen banket til på volley og fikk et realt treff. Makani var sjanseløs i Mjøndalen-buret og vertene kunne juble.

Etter pause skulle Mjøndalen, som har hatt en god start på sesongen, melde seg på igjen i rosenes by. Bruntrøyene fikk frispark i god posisjon og den nederlandske midstopperen Quint Jansen velger skudd. Frisparket skifter retning i muren og får forbi Linde i Molde-målet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer