MÅ FJERNES: trener Eirik Myhr Nossum, i bakgrunnen, får ikke være med Petter Northug videre. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
MÅ FJERNES: trener Eirik Myhr Nossum, i bakgrunnen, får ikke være med Petter Northug videre. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

- Utrolig dårlig gjort overfor Eirik

Løfshus reagerer på sparking.

(Dagbladet): I går kveld ble det kjent at Coop krever hele Petter Northugs støtteapparat skiftet ut dersom dagligvaregiganten skal fortsette som sponsor.

Northug er villig til å innfri Coops krav, og dermed mister trener og Northugs barndomsvenn Eirik Myhr Nossum jobben.

Ble ikke informert - Jeg har ikke hørt noe om dette før du ringer, og må be deg kontakte manageren, sa Nossum til Dagbladet i går kveld.

Landslags Vidar Løfshus sier til Trønderavisa at sparkingen av Nossum er merkelig.

- Jeg kjenner ikke saken, men hvis dette stemmer synes jeg det er utrolig dårlig gjort overfor Eirik. Det er ikke hans skyld at resultatene har vært som de har vært denne sesongen, sier Løfshus til lokalavisa.

Merkelig Løfshus legger til at han håper Team Northug har en god forklaring til Nossum.

- Team Northug har valgt støtteapparatet selv. De påsto i fjor på denne tiden at det var så mye bedre enn forbundet sitt apparat. At det plutselig skal være så mye dårligere nå, er merkelig, sier Løfshus til Trønderavisa.

KRITISK: landslagssjef Vidar Løfshus på det norske langrennslandslaget, laget Northug forlot i fjor, kritiserer behandlingen av Nossum.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
KRITISK: landslagssjef Vidar Løfshus på det norske langrennslandslaget, laget Northug forlot i fjor, kritiserer behandlingen av Nossum. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer