- Utrolig deilig!

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- Nottingham Forest 3- 0. Ronny Johnsen reddet jula for Manchester United. To ganger var Ronny på besøk foran Nottinghams mål, og begge gangene scoret han. - Utrolig deilig. Det var vanvittig viktig for oss å vinne, sier han til Dagbladet.


HYLLET SOM HELT: Rronny Johnsen er plutselig i form. I går tok han to turer opp i angrepet - og scoret begge gangene.

Det var imidlertid ikke bare Ronny som var på plass. Henning Berg var hentet tilbake i midtforsvaret etter en lang rekke baklengsmål. Han gjorde jobben sin skikkelig: Null baklengs og solid stopperspill!

Men i dag er det Ronny Johnsen som stjeler overskriftene i England. Stokke-gutten ble nesten syndebukk etter det overraskende tapet for Middlesbrough, men tok kraftig revansje mot Nottingham Forest.

Det første målet scoret Ronny etter en Beckham-corner. Johnsen fikk stå merkelig aleine, og headinga føk inn ved stolperota.

- Og det andre målet deler jeg med Henning. Det var han som headet på tvers før jeg skjøt inn det andre målet, sier Ronny.

Overrasket

Alex Ferguson var overrasket, faktisk så overrasket at han legger til at han ikke helt skjønte hva Ronny gjorde i angrepet da han scoret sitt andre mål.

- Det var Ronny som reddet dagen for oss. Nottingham Forest spilte defensivt, og gjorde det vanskelig for oss. Men så dukket Ronny opp, og etter den første scoringen var det lett kamp, sier Ferguson.
Den berømte United-sjefen legger også til at Ronnys andre mål var av høy klasse.

- Han utnyttet den lille muligheten maksimalt, og dermed kjemper vi igjen i toppen, sier Alex Ferguson.

Tett

Allerede førstkommende tirsdag skal United møte Chelsea til toppkamp i London. Og hvilken viktig kamp.

- Det er tett i toppen, men det er likevel stabilitet som avgjør mesterskapet, sier Ferguson.

Og akkurat det støtter Ronny Johnsen.

- Det er svært lenge igjen av sesongen, og mye kan skje, sier han.

Sang for Solskjær

Ole Gunnar Solskjær startet på benken, men kom inn tidlig i 2. omgang. Ole Gunnar har et magnetisk grep på United-fansen, og de sang og sang hver eneste gang kristiansunderen varmet opp.

- Andy Cole har en strekk, og jeg vet ikke hvor lenge han er ute. Det er umulig å si om han kommer tilbake mot Chelsea, sier Alex Ferguson.
Men Manchester United har, i motsetning til et utrolig svakt Forest-lag, startet julestria bra.

God United-jul, Ronny!