- Utrolig hva Eggen har fått til

Også i Manchester United er Nils Arne Eggens bravader - og bragder - behørig registrert. Til Dagbladet sier Sir Alex: - En utrolig karriere av en utrolig mann.

- Det han har oppnådd er fenomenalt, sier Manchester United-sjefen som etter en henvendelse fra Dagbladet var mer enn villig til å ta del i en hyllest av Rosenborg-trener Nils Arne Eggen.

Merittliste

- Du trenger bare å se på Eggens merittliste for å se hans betydning, sier Sir Alex Ferguson.- Det er bare han, og en av spillerne, som har vært med hele veien i denne utrolige seiersrekken. Det er fenomenalt.Sir Alex er tilsynelatende godt oppdatert på Rosenborgs hjemlige dominans, og har selvsagt også registrert Eggens kontinentale innsats.

Persolighet

- Jeg synes hans prestasjoner i Europa har vært «outstanding», sier Manchester Uniteds manager.Og han har mer ros på lager. Også den adlede ManU-sjefen har hatt den udelte gleden av å møte Nils Arne Eggen ansikt til ansikt. Det har ikke gått upåaktet hen. - Han har en fantastisk personlighet. - Alle i Manchester United ønsker å gratulere Nils Arne med hva han har oppnådd. Samtidig ønsker vi ham alt det beste for framtida, sier Sir Alex Ferguson.